Els bolets màgics

deliciós boletEm vull col·locar amb bolets

[@more@]

Tinc un amic que és ambientalista i que m’ha recomanat probar-ho. Però, els bolets que ell coneix (els de la foto) es troben al Pirineu, concretament a la zona de Puymorents i, coi, és lluny.

Són bolets petits i que es troben en grups. Per tal de notar algun efecte, n’has de menjar entre 15 i 20, em diu. Es poden menjar directament, crus, allà mateix, estirat al prat. Una vegada feta la ingesta, resulta que et relaxen i cada persona té el seu propi "viatge": flipes amb els núvols, amb l’herba del voltant, amb les pedres… I a més, sense ressaca final.

Es diuen Psilocybe semilanceata, els bolets màgics.

Trobo que seria interessant probar-los.

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

3 comentaris a l'entrada: Els bolets màgics

  1. I no hi ha cap perill de que t’ hi “quedis” allà mateix??

  2. Niqmad diu:

    Aquests bolets són mol suaus… ni tan sols són al·lucinògens. Prova l’amanita muscària: un sol exemplar deixat assecar al sol. I no el confonguis amb la faloides…

  3. Myrddin diu:

    Entenc que el comentari d’en Niqmad era en clau d’humor, perquè els dos bolets que esmenta són altament tòxics. No dic que no provoqui al.lucionacions, potser això sigui ben parit… però els transtorns intestinals fan menys gràcia.

    No hi ha perill de confondre’ls, l’amanita muscaria (http://www.grn.es/amjc/bolets/amuscar2.htm) destaca sobretot pel seu caputxó vermell piguejat de blanc, la faloides (http://www.socmicolmadrid.org/gale/galamapha01.html) no té aquest aspecte.

Els comentaris estan tancats.