Blanca, fresca i boníssima

Avui la nevera de casa ha rebut a l’oste d’honor de l’estiu.

[@more@]

L’horxata. Deliciosa i refrescant. Per primera vegada aquest any, la Xixonenca ha posat a la venda la seva horxata natural. Alguns fan cua als cinemes per veure l’estrena de l’Eposodi III de la Guerra de les Galàxies. Nosaltres estem al cas per quan la Xixonenca estrena la temporada de l’horxata i ens hi llencem com esperitats.

Avui ha arribat a casa dins el seu potet de plàstic. És fantàstic. Em recorda els potets de llet de fan molts anys. Ben fresqueta, no pots evitar fer-ne glops mentre vas cap a casa, veient alhora que es va acabant. És quan t’entra un… "en vull més! Que no s’acabi!"

A mi l’horxata m’anima. Em recorda que ja ve l’estiu i que aquesta farragosa primavera té els dies comptats.

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.