La millor carn del món

Bous, foto de: trickyAgafa un bou, fes-li massatges, raspatlla'l amb sake i dóna-li cervesa. Menjaràs com mai.

[@more@]

Si mai teniu un desig, un caprici culinari per satisfer, unes ganes bojes de sortir corrents a comprar maduixes amb nata i després no us sacien, proveu de menjar carn de bou de Kobe

Entre els sibarites, aquesta delicatessen té la fama de ser la millor carn del món. I no és gens d'estrany perquè els animals, abans de passar pels esmolats ganivets del carnisser, reben tot tipus de tractaments d'spa i hidromassatge: la manca de prats nipons per pasturar fa que amb prou feines surtin dels seus estables, això sí ambientats amb música relaxant com si fos un bar chill out; per menjar, la seva dieta incorpora sake i cervesa per tal d'estimular-los la gana i que mengin més ferratge; a més, cada dia reben un massatge perquè relaxin el to muscular, redueixin greix i proporcionin una carn més gustosa; i periòdicament se'ls dóna un "bany de sake", raspatllant els lloms amb aquest tradicional aiguardent nipó que els tonificar la carn i els perfuma el pèl.

Tot i el nom de marca que tenen, la carn de les Kuroge Wagyu (cap de bestiar de pèl negre) procedeix de 262 granjes de diverses zones rurals del Japó que després es distribueixen arreu a través del port de Kobe. Aquí us costarà trobar-ne. De fet, a l'Estat espanyol només se'n ven a Madrid, al mercat de Chamartín, a un preu d'entre 200 i 300 euros/Kg.

Ben segur que si nosaltres rebessim aquestes atencions estaríem tots més bons i -encara més- bones. 

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.