Els condons Trojan

ddd[@more@]

Us ho diré sense embuts: a mi m'agraden els anuncis tipus Axe. Els trobo, a més de molt divertits, un clatellot ben donat a la gent de pell fina que ploriqueja per qualsevol contingut fora que s'escapi de la correcció. Au va! Qualsevol persona mínimament intel·ligent sap llegir aquest tipus d'anuncis sense veure-hi el que no hi ha. O no?

Doncs la cosa està que he llegit que les cadenes nord-americanes de la FOX i la BBC  

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Els condons Trojan

CondonsLa teoria de l'evolució és indefugible, malgrat que els creacionistes s'hi entestin.

[@more@]

Us ho diré sense embuts: a mi m'agraden els anuncis tipus Axe. Tenen un punt de socarrim fantàstic i d'hipèrbole torrecollons que aplaudeixo. Són anuncis que em diverteixen, sobretot per les reaccions que solen causar a força gent que bramen crits al cel, reciten salms a la bona decència i al correcte pudor ecopijo.

Em sembla també que aquests anuncis serveixen per posar en evidència que ens cal molta més cultura de la imatge i, entre tots, ser capaços de llegir aquestes imatges i entendre-les. Fer una lectura cap aquí o cap allà del que veiem no és banal i hauríem de saber quin trencant hem d'agafar quan arribem a aquesta cruïlla. No se si m'explico.

El cas és que, alguns, sempre agafen el trencant de la dreta. Com ara quan les cadenes nord-americanes de la FOX, la CBS, l'ABC i la NBC decideixen no emetre un anunci dels preservatius Trojan perquè el consideren massa ofensiu pels seus espectadors. La veritat, tenen la pell molt fina i els ulls girats cap a llevant.

L'anunci mostra un bar ple de noies manyagoies envoltades de porcs que intenten lligar amb elles. Fins aquí, si fa no fa, el que es pot trobar en qualsevol bar del món mundial. El cas és que les mosses defugen l'espècie porcina fins que els subjectes van a comprar condons. Llavors, el porc es transmuta en un noi i la cosa canvia.  

Per sort, però, internet (i el Youtube) ho fa córrer tot. Aquí us el deixo per si li voleu donar un cop d'ull. Riureu una estona i veureu com no n'hi ha per tant. És més, estic totalment d'acord amb el que afirma l'anunci: "Evoluciona. Usa sempre preservatius".  

PD1. De propina us en deixo un altre de la mateixa marca que també m'agrada.
PD2. Coi! Hauré de buscar-ne de condons Trojan!

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

3 comentaris a l'entrada: Els condons Trojan

 1. remoreig diu:

  anda que dir-se trojan té tela per uns condons…

 2. Mapi diu:

  Aquests americans….. Bé, aquí tampoc ens en salvem gaire de fer estupideses no (el Jueves…)¿?
  M’he pres la llibertat de copiar-te la notícia (weno, n’he fet 5cèntims i prou…) pq mha agradat el video i quedava bé amb un escrit que havia fet…

  Vinga, que vagi bé!! 🙂

 3. No se sap molt bé que has fet una molt dur, la creació de la seva bella història sobre el lloc. Llavors, quin tipus de persones que busquen feina fan la redacció de tesis per escrit o tesi d’investigació.

Els comentaris estan tancats.