Bèsties

"Crec que un matrimoni homosexual hauria de ser entre un home i una dona". (Arnold Schwarzenegger, governador de l’estat de California dels EEUU).

Frases d’aquest nivell intel·lectual només estan a l’abast d’uns quants il·luminats. Els escollits.

[@more@]

I n’hi ha més:
– "L’únic responsable dels atacs terroristes va ser el terrorisme" (Tony Blair).
– "Estamos trabajando en ello y hemos dedicado tiempo ayer por la noche y esta mañana a trabajar por ello exactamente" (José Ma. Aznar, amb un deliciós accent mexicà, després d’una reunió amb el seu amic GW Bush).
– "Sóc un seguidor de la política nord-americana" (GW Bush).
– "També en teniu de negres, vosaltres?" (GW Bush preguntant al president brasiler Fernando Cardoso).
– "La Ventafocs és un exemple pels valors que representa ja que encaixa els maltractaments sense protestar" (Ana Botella).
– "Nunca fue la nuestra una lengua de imposición, sinó de encuentro. A nadie se le obligó nunca a hablar en castellano. Fueron los pueblos diversos los que hicieron suyo por voluntad libérrima el idioma de Cervantes" (Juan Carlos I, el Borbó).
Les trobareu totes i més al llibre de Hans i Ben Garret, El Llibre de les Bestieses Polítiques. Cites idiotes dels imbècils que governen el món i sortides enginyoses dels que no el governen.

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

2 comentaris a l'entrada: Bèsties

  1. Aran diu:

    Jo en tinc una altra de molt bona:
    “No és la contaminació el que fa malbé el medi ambient: són les impureses de l’aire i l’aigua les qui ho estan provocant”
    George Bush

  2. Myrddin diu:

    D’en Bush hauríem d’afegir la nota que li va escriure a la condolezza rice quan estaven en una reunió de caps d’estat: “Hauria d’anar al lavabo. Tú creus que és possible?”. Aquest home encara que no ho sembli governa la potència militar més gran del planeta…

Els comentaris estan tancats.