“Que t’atrapo, leche!”


Què hi fa un Comitè d’Empresa palplantat davant la tele declarant públicament que els seus amos sempre els han tractant molt i molt bé?

[@more@]


Això és el que manifesten els treballadors i treballadores de moltes de les empreses dels Ruiz Mateos que veiem durant aquest dies en alguns anuncis per la televisió. És sorprenent, no? Què passa aquí? Cobren un plus de productivitat per fer-ho? Tenen una panera més grossa per Nadal? Pot ser els Ruiz Mateos en ple estan a l’altra banda del plató amb la carta d’acomiadament a la mà i un somriure malèfic clavat als ulls del Comitè d’Empresa… O bé els amenacen amb fer-los seguir una dieta obligatòria a base de flams Dhul i xocolata Trapa, inclosa en el conveni laboral… O els obliguen a tots a anar als partits del Rayo Vallecano, assentats al galliner de l’estadi…

No ho se, però tot és molt sospitòs…

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Una comentari en l'entrada: “Que t’atrapo, leche!”

  1. Jun diu:

    Ha ha ha!! És boníssim aquest anunci! Si et fixes fan la pinta com si els estiguessin apuntant amb una metralleta des de darrera la càmera XD

    Jo em trenco cada cop que el veig!! Quines pintes!! XD

Els comentaris estan tancats.