QuattroAhir vaig veure un dels millors anuncis que he vist mai per la tele. Per no dir el millor.

[@more@]

De fet, els anuncis d’Audi, generalment, són excel·lents i molt originals, però aquesta vegada el trobo sensacional. L’heu vist? Una veu en off va descartant números mentre surten exemples del que representa cada un: el set, el nou, el tres, l’u… Cap d’aquests no és EL número que busca la veu en off. Al final, ens aclareix que EL número és el "quattro".

No els cal ni tan sols mostrar el cotxe (només durant una mil·lèssima de segon en veiem passar un i no hi ha manera d’apreciar com és). La marca per si sola ja ho diu tot: Audi quattro. Bé, ni tan sols això. Ara ja és quattro per si sol. No se. Trobo que és un 10 com anunci. Que funciona a la perfecció. Que és de les maneres més elegants, originals i sorprenents de posicionar el seu producte com el millor que he vist mai.

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

4 comentaris a l'entrada: Quattro

  1. Xavi diu:

    Sabeu de on podria descarregar l’anunci? M’encantaria tenir-lo!!

  2. Xavi diu:

    Ok Pia! Si el trobo t’ho faig saber! Idem!!! 😉

  3. Si trobeu el tema de Madredeus en MP3 també seria interessant aconseguir-lo. És preciós!

  4. El tinc!!!! Tinc el tema de Madredeus en MP3. “As llhas dos Açores” és un tema instrumental, sense veu. Us el podeu descarregar aquí: http://www.musicamp3.com/musica/mp3/152/Madredeus/Exister/As_Ilhas_dos_A%E7ores/

Els comentaris estan tancats.