Harpies

Una dona que sedueix el teu marit, que l’enamora, que fa que us divorcieu, que acaba essent la madrastra dels teus fills! És una harpia!

[@more@]

Una noia que tonteja amb el teu xicot, que li fa girar els ulls cap a ella, li ocupa la seva ment, fins i tot ocupa els vostres moments… íntims; que us provoca aquelles agradables converses i les teves mirades-llamp. És una harpia!

Sí, existeixen. Són monstres malèfics femenins i híbrids, amb cap i pit de dona, i la resta del cos d’au; estan provistes d’ales i d’urpes molt afilades. Se les coneix perquè rapten infants sense cap mena de pietat i també les ànimes dels vius.

La tradició diu que són tres: Aelo (vent de tempesta), Celeno (obscura o núvol tempesptuós) i Ocípet (la del vol ràpid); també algú parla d’una tal Podarga. Es diu que tenen la seva llar a les illes Estròfades, al mar Egeu i que van ésser derrotades per mediació dels argonautes. Però, és clar, això només són mites.

Si feu una mica d’atenció, segur que en veieu alguna. Però, compte, que si les seves urpes volen aferrar-se al teu company, xicot, marit, potser és que ell no és més que… un nen i no l’home que pensaves.

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

3 comentaris a l'entrada: Harpies

  1. Júlia diu:

    Doncs, molt d’acord amb el final, si ell ‘es deixa’, deixa’l. O és que són uns pobres innocents pervertits per dones malèfiques? Abans deien, ella ‘li ha donat algo’, algun beuratge-droga, es pensaven. Es que hi ha coses increïbles, en això de desfer parelles.

  2. dErsu_ diu:

    Espero, però, que no tinguis cap dificultat amb les associacions protectores. D’harpies, s’enten.

  3. Ramon diu:

    Jo estic casat. Visc a Barcelona. Tinc una amant a Girona, una divorciada amb un fill. Jo no em vull divorciar. La meva amant m’estima i jo l’estimo i mai no diria que és una harpia o cap adjectiu negatiu. Jo també l’estimo. Perdoneu el meu també, però estimo les dues. No sé perquè, però és així. La meva esposa ha fet molt per mi i segueix fent. La meva amant és també una dona boníssima i té una capacitat eròtica fantàstica, que es pot veure perfectament en el diari o bloc

Els comentaris estan tancats.